tisdag 27 mars 2018

seduced by the dark side...

det har blivit dags att göra slut. ett sju år långt kärleksförhållande har gått i graven. matte och "lilla vita bilen" har motvilligt tvingats gå skilda vägar, då båda hjorthundarna omöjligt går att klämma in bak i lastutrymmet. förlåt lilla bilen, vi som skulle bli gamla tillsammans! jag hoppas din nästa ägare blir snäll och älskar dig lika mycket som jag har gjort! du var ju min förste...

det blev ett lite tårfyllt farväl hos bilhandlaren idag. matte är nog den enda som på samma gång varit lite ledsen över att få en ny bil!


stor och liten. mattes lilla vita och mattes lilla svarta... det är en viss skillnad. närmare bestämt 39 cm i höjd (exklusive takboxen), 70 cm i längd och 1,2 ton.


istället har matte nu ett stort, svart jättemonster på över 3 ton. det är mycket bil. jämfört med "lilla vita bilen" känns det som att köra en korsning av skolbuss och stridsvagn. man sitter jättehögt. högre än i stort sett alla på motorvägen. men äntligen har vi ett lastutrymme som både går att fälla plant och därtill håller måttet! 




ps. faktum är att den får makens rav4 att se lite klen ut i jämförelse den också... :D


matte och "lilla bilen" - kanske världens bästa påskpresent!


Inga kommentarer:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...